Rólunk

Az Agronauta Kft. 2010-ben kezdte meg működését. Családi vállalkozásunk indításához megfelelő alapot biztosított a növénytermesztésben, kis és nagy multinacionális vállalatoknál megszerzett gyakorlat.

Célunk az volt, és ez ma sem változott: növényvédelmi és speciális tápanyag input anyagokat szállítani a növénytermesztő, kertész és erdész termelőknek, az alacsonyan tartott költségeink révén kedvező áron, de soha nem engedve a kiváló minőségből, hatékonyságból. Így a termelő partnereink magas technológiai színvonalon és hozamokkal, de mérsékelt költségszinten tudják elérni a terméseredményeiket.

Az eltelt idő igazolta az elképzeléseket. Folyamatosan növekvő forgalommal, az igényekhez és lehetőségekhez rugalmasan alkalmazkodva, a helyi kereskedelmi partnereink közreműködésével látunk el több ezer termelőt, szállítunk termékeket több százezer hektárra.

Agronauta – a magas jövedelmek szállítója

Cégünk termékeit az agrárdisztribúcióban érdekelt kereskedőkön keresztül juttatja el a gazdálkodókhoz, termékeinket kérjük keresse a növényvédő szer kereskedőjénél. Ha készítményeinket szeretné használni, de nem sikerült beszerezni azt, kérjük írjon a bela.torok@agronauta.hu címre és tájékoztatni fogjuk az Ön lakóhelyéhez legközelebbi kereskedő partnerünk elérhetőségeiről.

© 2022 www.agronauta.hu
KezdőlapRólunkTermékkatalógus 2022ImpresszumAdatkezelési szabályzatSzerzői jogok